Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag wisselen zonnige perioden en wolken af. Het is vaak droog, maar een plaatselijke regen- of onweersbui is niet uitgesloten. In het westen is het eerst nevelig en grijs met kans op een bui langs de kust. Het wordt behoorlijk warm met maxima van 16 graden aan zee tot 26 graden in de Kempen. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit zuidwest ruimend naar noordwest en aan de kust uit noordwest tot noord.
Vanavond en vannacht zijn er eerst opklaringen maar later wordt het vaak bewolkt. Het is nevelig met minima rond 12 graden.

Zaterdag wisselen wolken en opklaringen af. Het is meestal droog maar lokale buien blijven mogelijk, vooral in de zuidoostelijke landshelft. Bij een zwakke en later matige wind uit het noorden, wordt het 19 graden warm. Zondag zorgt een hogedrukwig voor beter weer. Het blijft overwegend droog met wolkenvelden en zonnige perioden. Maxima van 16 tot 19 graden bij een matige wind uit noord tot noordoost.

Maandag en dinsdag is het meestal droog met eventueel een lokale bui. Op beide dagen zien we geregeld de zon en waait de wind matig uit noordoost. De maxima schommelen tussen 16 en 20 graden.


Build for Life