Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag begint de dag na het optrekken van de plaatselijke nevel of mist zonnig. Later krijgen we afwisselend (meestal hoge) wolken en mooie opklaringen. Het blijft meestal droog. In het uiterste westen is er meer bewolking. De maxima schommelen tussen 21 graden in de Hoge Venen en 26 in de Kempen.

Volgende nacht is het wisselend bewolkt met de meeste bewolking in het westen en het noorden van het land. Op het einde van de nacht is er een kleine kans op wat regen in het noordwesten. Minima van 11 tot 17 graden.

Donderdag is er dikwijls veel bewolking en mogelijk af en toe en wat lichte regen, vooral in het noorden van het land. In het zuiden blijft het droger en ook zonniger. Temperaturen tussen 21 of 22 graden aan zee en 27 graden in het uiterste zuiden.

Vrijdag is het meestal droog met afwisselend zon en wolken. Een plaatselijk buitje blijft echter mogelijk. Er staat vrij veel wind en het wordt niet warmer dan 22 graden. Tijdens het weekend zorgt een hogedrukgebied voor rustiger en zonniger weer. De temperaturen stijgen geleidelijk naar 23 of 24 graden.


Build for Life