Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Deze namiddag krijgen we zonnige perioden met wolkenvelden. In de gebieden nabij de Franse grens is een regen- of onweersbui mogelijk. In de late namiddag of vroege avond kan het aan zee lokaal nevelig worden. De maxima schommelen tussen 15 graden aan zee en 22 in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit oost tot noordoost.

Vanavond en vannacht is het meestal droog met opklaringen en wolken. De minima liggen tussen 6 graden in de Hoge Venen en lokaal 11 in het binnen- land. De wind waait zwak tot matig uit oost tot zuidoost.

Woensdag is het vaak zonnig. In de namiddag en 's avonds neemt de kans op enkele plaatselijke buien wel toe. De warme maxima schommelen tussen 20 en 25 graden. Donderdag is het vaak zwaarbewolkt met perioden van regen. Het wordt ook gevoelig minder warm met maxima tot 15 graden. In de namiddag wordt het vanuit het zuidwesten droger.

Ook vrijdag verwachten we nog vrij veel bewolking met kans op wat lichte neerslag tussendoor. Zaterdag blijft het overwegend droog met opklaringen maar lokaal nog kans op vrij veel wolken, en maxima tot 18 graden.


Build for Life