Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag vrijdag trekt de ochtendnevel snel op en wordt het zonnig. De maxima schommelen tussen 1 op de oostelijke hoogvlakten en 4 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit zuidoostelijke tot oostelijke richtingen en voelt schraal aan.

Vanavond en volgende nacht blijft het helder maar soms wordt het opnieuw nevelig. De minima variëren tussen -2 graden in het westen van het land en -6 graden in het oosten. De wind blijft zwak tot matig waaien uit zuidoostelijke tot oostelijke richtingen.

Zaterdag verwachten we nog een zonnige maar vrij koude dag met een schrale oostenwind. Zondag neemt de bewolking langzaam toe vanaf het oosten maar het blijft nog meestal droog. Met een schrale wind uit oost tot noordoost blijft het koud aanvoelen.

Maandag verwachten we vrij veel bewolking met sneeuw of regen en kans op ijzel. De temperaturen schommelen rond of iets hoger dan 0 graden. Ook dinsdag hangt er vrij veel bewolking met kans op wat sneeuw of regen. Vanaf maandag wordt geleidelijk minder koud 's nachts.


Build for Life