Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Deze namiddag is het bewolkt tot zwaarbewolkt weer met regen, vooral over de Ardennen mogelijk veel regen; elders zijn het meestal buien komende vanaf het westen waarbij er ook kans is op wat gedonder. De maxima schommelen tussen 16 graden in de Hoge Venen en 20 in de Kempen. De wind waait zwak of matig uit zuidwest, ruimend naar west tot noordwest.

Vanavond in de Ardennen eerst nog zwaarbewolkt met buien. Vannacht wordt het overal gedeeltelijk bewolkt met kans op een bui. De minima schommelen tussen 8 en 13 graden. Meestal waait er een zwakke tot matige westelijke wind.

Zaterdag is er eerst nog veel bewolking waaruit kans op wat regen of enkele buien, vooral dan over het noorden en oosten van het land. Na de middag komen er geleidelijk wat meer opklaringen. Eerst moeten we zondag nog afrekenen met een storing die van west naar oost over ons land trekt en voor veel wolken zal zorgen en perioden van wat regen.

Vanaf maandag kunnen we profiteren van de uitbreiding van het hogedrukgebied der Azoren. Maandag tot en met woensdag is het overdag wisselend bewolkt met vaak mooie zonnige perioden. Vanaf maandag wordt het ook wat zachter.


Build for Life