Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Vandaag is het eerst zonnig. In de namiddag en 's avonds verwachten we meer wolkenvelden en kan een lokaal warmteonweer ontstaan. Het wordt heet met maxima van 25 graden op de Ardense hoogten tot 30 graden in de Kempen. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind, aan zee later uit west.

Vanavond en vannacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Plaatselijk kunnen er onweersbuien gevormd worden. De minima liggen tussen 12 en 17 graden. De zwakke en aan zee soms matige wind is veranderlijk of westelijk.

Zaterdag is het wisselend bewolkt en kunnen er vooral in het binnenland enkele felle regen- of onweersbuien voorkomen. Aan zee is het meestal droog met behoorlijk wat zon. De maxima liggen tussen 23 en 27 graden.

Zondag krijgen we zonnige perioden en soms wolken. Plaatselijk kan een regen-of onweersbui ontstaan. Aan zee is het meestal zonnig. De maxima liggen rond 25 graden. Begin volgende week blijft het warm met maxima rond 25 graden. Zonnige perioden wisselen af met lokale (onweers)buien.


Build for Life