Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Vandaag krijgen we rustig en vrij mooi weer met zonnige periode maar ook nog wat stapelbewolking. De kans op een bui is zeer klein. Geleidelijk aan komen er ook hoge en middelhoge wolkenvelden opzetten vanaf het zuiden van het land. De maxima schommelen tussen 6 graden op de Ardense hoogvlakten en 12 graden in de Kempen. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen.

Volgende nacht wordt het gedeeltelijk bewolkt met hoge en middelhoge bewolking. Wat nevel of een mistbank is niet uitgesloten. De minima schommelen rond 0 graden.

Woensdag en donderdag krijgen we rustig en vrij mooi voorjaarsweer, al blijft het eveneens aan de koele kant. Woensdag is er nog meer bewolking over het zuiden van het land met daar kans op wat regen of sneeuw.

Vrijdag trekt een neerslagzone over het land. Zaterdag wordt het opnieuw droger met opklaringen. Het kwik kent de komende dagen een lichte stijging. De nachten blijven fris met in het binnenland altijd kans op wat lichte grondvorst. Vanaf donderdag wordt het 's nachts wat zachter. Tijdens gans de periode is er weinig wind.


Build for Life