Algemeen

Weersverwachting geldig tot vrijdagnacht

De nevel en lage bewolking trekt langzaam op tijdens de voormiddag en na de middag verwachten we rustig maar koud weer met zonnige perioden. De temperaturen stijgen niet hoger dan -3 graden op de Hoge Venen, 0 graden in het centrum van het land en +2 graden aan de kust. De wind waait zwak tot matig uit oost tot noordoost.

Volgende nacht neemt de bewolking toe en op het einde van de nacht kan over het noordwesten van het land wat sneeuw vallen. Het kan hierdoor gevaarlijk glad worden. Het wordt opnieuw een zeer koude nacht met minima van -3 langs de kust tot -11 graden in de Hoge Venen.

Morgen vrijdag zet de dooi zich geleidelijk in over het westen en het centrum van het land. Eerst valt er sneeuw die later in regen overgaat. Tijdens de overgangsperiode is er ook gevaar voor ijzel. In de Ardennen blijft het winters met af en toe wat sneeuw en temperaturen rond 0 graden. Tijdens het weekend hangt er nog vrij veel bewolking met hier en daar nog wat lichte regen. In de Ardennen is er nog altijd kans op wat sneeuw.

Klik hier voor het VTM weer van 13u

Klik hier voor het VTM weer van 19u




Build for Life