Keukens

Wave, een innovatieve waterkrachtcentrale op keukenformaat

Als uniek ingebouwd zuiveringssysteem koppelt Wave zich probleemloos aan het waterleidingnet. Het analyseert, zuivert en koelt uw leidingwater. Deze waterzuiveraar verwijdert tot 99,9% van de onzuiverheden met diameter tot 0,5 micron uit de toevoer!

Resultaat? Een onbeperkte voorraad van het zuiverste en gezondste water dat moeiteloos elke smaaktest met de gebottelde concurrentie doorstaat. Kwaliteit en temperatuur blijven constant en u kiest zelf voor natuurlijk, parelend of bruisend water.
Bij elk glas getapt uit een WAVE herontdekt u het meest natuurlijke water zoals het altijd zou moeten zijn.

WAVE bestaat in zowel een vrijstaande als een inbouwversie. Beide toestellen zijn in stevig roestvrij staal en doordacht van design. De vormgeving is herleid tot haar puurste essentie. De toestellen zijn bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Irinox, Innovatie & professionaliteit op maat

WAVE is een innovatie van het Italiaanse IRINOX, een internationaal gelauwerd fabrikant van keukenapparatuur, zowel voor de professionele als voor de particuliere keuken. Haar filosofie is streven naar een perfecte harmonie van vormgeving, duurzaamheid en efficiëntie. De uitgebreide ervaring van IRINOX in professionele keukens werd getransponeerd naar toestellen voor particulieren, zonder toegevingen op het vlak van strakheid en ergonomie. Haar snelkoeler “Freddy” en wijnkast “Divino” zijn 2 andere paradepaardjes uit de reeks apparaten voor privé-keukens.
De Freddy werd in 2008 zelfs genomineerd voor de jaarlijkse Italiaanse designprijs “Compasso d’Oro”.

ADEK is exclusief invoerder van IRINOX voor de Benelux. Naast dit trendsettende merk vertegenwoordigt ADEK nog een flink aantal fabrikanten die uitmunten in kwaliteit en performantie. In de gastvrije showroom te Gent (Sint-Amandsberg) komt iedereen die de keuken als centrum van het woongebeuren ziet, aan zijn/haar trekken.