Vraag nu de gratis dakisolatiegids voor de professional aan

  BE   20 mei 2022 Bron: Recticel Insulation
Vraag nu de gratis dakisolatiegids voor de professional aan
Heel wat aannemers worden dag in dag uit geconfronteerd met vraagstukken op de werf. Hoe kan je bijvoorbeeld bij een renovatie het niveau van het terras behouden? Of hoe kan je vermijden dat er een opstap gecreŽerd wordt aan het raam en zo de bestaande schuiframen aangepast moeten worden? Wat als je bij nieuwbouw het afgewerkte vloerpeil binnen op hetzelfde niveau wilt als de afgewerkte terrasvloer? Wat als je met een dakkapel zit en je zelfdragende panelen wilt gebruiken op een hellend dak? En hoe isoleer je best na bij een hellend dak waar al isolatie is voorzien?

Een vraag ter plaatse en geen telefoon bij de hand? Recticel Insulation heeft de antwoorden op de meest gestelde vragen betreffende dakisolatie in een handige praktische gids gebundeld die je gemakkelijk kan raadplegen op de werf. Deze gids in pocketformaat is er voor de aannemers voor dakwerken, maar ook voor architecten bijvoorbeeld biedt het interessante informatie.

Surf naar dakisolatiegids.recticelinsulation.be en vraag je exemplaar aan.

Heb je jouw vraag niet teruggevonden of heb je een specifieke situatie waarbij je advies nodig hebt? Neem zeker contact op met ťťn van de Recticel roadies via roadies@recticel.com of via 056 43 89 43.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo