Algemeen

Voordelig Bubbelen: uw partner in zorgeloos genieten

Voordelig Bubbelen: uw partner in zorgeloos genieten
Gervi, de verdeler van kwaliteitspa’s lanceert een nieuw concept: de online verkoop van bubbelbaden. Daarbij zal de website regelmatig superkoopjes aanbieden, die je niet in de winkels terugvindt. Hiermee mikt men op een breed publiek, dat wel een spa zou willen maar denkt dat het niet voor zijn budget weggelegd is. Voordelig Bubbelen bewijst het tegendeel.

Gervi wil via de website www.VoordeligBubbelen.be het luxueuze bubbelen in eigen tuin voor iedereen bereikbaar én betaalbaar maken. De importeur van HotSpring gaat via de website een nieuw gamma tuinspa’s ( eveneens geproduceerd door HotSpring) aan scherpe prijzen verkopen, zonder daarbij de ervaring, kennis en service na verkoop overboord te gooien. Zo hebt u de kans om snel, eenvoudig en zonder administratieve rompslomp een kwaliteitspa voor uw eigen huis of tuin aan te kopen. Indien u wenst, zijn er ook gunstige financieringsvoorwaarden mogelijk. U hoeft zich dus voor de aankoop van uw droomspa niet meer te verplaatsen. Maar hebt u toch zin om de Voordelig Bubbelen-spa’s te zien en te beleven, dan verwijst de site naar meerdere showrooms en testruimten, her en der verdeeld in België.

Superkoopjes

Uniek bij Voordelig Bubbelen zijn de supervoordelige online acties zoals de ‘web only deals’: eenmalige aanbiedingen waarop u enkel online kan intekenen en die maar beperkt beschikbaar zijn. Verder is de website opgebouwd rond de drie aangeboden merken Limelight, Hot Spot en Solana. Elk type spa van elk merk wordt uitvoerig toegelicht in een fiche, met een overzicht van specifieke kenmerken, soorten omkasting en kuip. Handig zijn de links naar een uitgebreide pdf-folder die je kunt downloaden en waarin alle technische details zijn uitgelegd.

De website biedt verder informatie over de kwaliteit van de spa's en de positieve invloeden van hydromassage op uw gezondheid.

Kwaliteit

Voordelig Bubbelen biedt u een kwaliteitsspa, van de makers van HotSpring, de nummer 1 spafabrikant in de wereld. U mag het aanbod op www.VoordeligBubbelen.be namelijk niet verwarren met goedkope Chinese import die de markt vandaag overspoelt.

Voordelig Bubbelen, dat is kwaliteit op het vlak van isolatie, energieverbruik en een geluidsarme werking. Ook voor de service na verkoop bent u bij Voordelig Bubbelen aan het juiste adres. U koopt namelijk bij een specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Voordelig Bubbelen is kwaliteit, prijs en service inbegrepen.

“VoordeligBubbelen” met de nieuwe Limelight Spa’s vindt U op Batbouw 2009, paleis 7 standnummer 105.
Build for Life