Badkamers

Volop badkamer noviteiten van Riho op Batibouw 2016

Na een afwezigheid van enkele jaren is RIHO terug op Batibouw. Met een stand van 120 m2 in het Badkamerpaleis laat de sanitairproducent uit Diest zien nog steeds te behoren tot de top van de badkamermarkt. Voorafgaand aan Batibouw weet RIHO te melden met tal van noviteiten naar Brussel af te reizen. Nu al is duidelijk dat veel aandacht zal uitgaan naar het Solid Surface programma. Hieronder een greep uit de nieuwe producten die tijdens de beurs voorgesteld worden.

Batibouw primeur 1: Anna Thermae bad

Het nieuwe Anna Thermae bad verrast niet alleen door de grote maatvoering van 190 x 130 cm. Ook het bijzondere hoofdkussen en de daaronder verdekte overloop zorgen voor een bijzonder tweepersoons bad. De wellnesservaring wordt compleet gemaakt door de samenstelling van het whirlpool- en massagesysteem. Het Anna bad is uitgerust met 24 aerojets in de bodem, 7 grote hydrojets en 3 roterende jets voor de rug- en zijsectie en nog eens 4 mini jets aan het voeteneinde.

Volop badkamer noviteiten van Riho op Batibouw 2016

Als optie is het nieuwe touchscreen bedieningspaneel beschikbaar. De uitgebreide functionaliteiten worden hierdoor nog makkelijker te bedienen. Tevens beschikt een thermaebad met touch bediening over een heatersysteem dat het badwater, bij gebruik van de hydrojets, automatisch op temperatuur houdt. Telkens warm water bijvullen behoort daarmee definitief tot de verleden tijd. Kortom met het nieuwe Anna bad verandert de badkamer in een privé wellness omgeving.

Batibouw primeur 2: Avella

Zowel qua materiaalgebruik als ontwerp neemt het nieuwe Avella badmeubel een bijzondere positie binnen het Riho assortiment in. De greeploze onderkasten zijn vervaardigd van MDF voorzien van echt houtfineer. De drie beschikbare soorten eikenfineer geven het badmeubel een natuurlijke uitstraling zonder daarbij concessies te doen aan gebruiksgemak. De lades hebben geen sifonuitsparing. De beschikbare opbergruimte is hierdoor optimaal.

Volop badkamer noviteiten van Riho op Batibouw 2016

Het wastafelblad en de opzetwaskommen zijn gemaakt van solid surface. Hiermee legt Riho een link naar haar programma vrijstaande baden uit hetzelfde materiaal. Solid surface kent een homogene en poriënvrije structuur en is hierdoor uitermate geschikt om toe te passen in de badkamer. Het materiaal is duurzaam, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Er zijn drie varianten opzetkommen beschikbaar: vierkant, rond en ovaal. Het Avella badmeubel is leverbaar in de breedtematen 120, 140, 160 en 180 cm.

Batibouw primeur 3: Girasole

Met de introductie van het nieuwe product Girasole krijgt het woord badmeubel in één keer een heel andere betekenis. Girasole is namelijk een bad én een meubel. Vanuit zowel esthetisch als praktisch oogpunt vormt de combinatie van het mat witte bad en de eikenfineer kastenombouw een harmonieus geheel. Het ligbad heeft een rand van slechts 15 mm en is volledig, gemaakt van solid surface. Dit materiaal is duurzaam, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het Girasole badmeubel kan zowel vrijstaand als tegen één of twee muren geplaatst worden. Ook inbouw in een nis behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er verschillende variaties qua schap- en deurindeling mogelijk.

Volop badkamer noviteiten van Riho op Batibouw 2016

U vindt Riho tijdens Batibouw 2016 in paleis 7, stand 301

Ook interessant