Dossier Batibouw

Virtual experience bij Wavin tijdens Batibouw 2017

  BE   17 februari 2017 Bron: Wavin
Virtual experience bij Wavin tijdens Batibouw 2017
Benieuwd naar de nieuwste systemen voor veilige distributie van water en duurzaam beheer van regen- en afvalwater? Bezoek de stand van Wavin tijdens de Batibouw van 16 t/m 26 februari in Brussels Expo. Dit is d gelegenheid om de experts van Wavin te ontmoeten en - een primeur - door middel van virtual reality kennis te maken met de producten van Wavin. U vindt Wavin in hal 12, beursstand nr. 212.

Voor installateurs, architecten en aannemers is de Batibouw een onmisbaar evenement. Met maar liefst 12 hallen is dit de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting. Ideaal om live het actuele productaanbod n de nieuwste ontwikkelingen te zien die toeleveranciers te bieden hebben.

Virtual reality Q-Bic Plus

Op de 100 m2 grote stand van Wavin draait het tijdens dit evenement om experience. Met behulp van virtual reality kunnen bezoekers real-life kennis maken met Q-Bic Plus, het modulair systeem voor infiltratie en berging van regenwater. In n oogopslag wordt duidelijk wat de voordelen zijn van deze nieuwe standaard in duurzaam waterbeheer: ontwerpvrijheid, uitstekende toegankelijkheid en maximale installatiesnelheid.

Demo-opstelling Wavin Quickstream

Wavin zet virtual reality k in om bezoekers van Batibouw te laten ervaren hoe Wavin Quickstream werkt. In de simulatie staat u bovenop een gebouw, temidden van onweer en regen en u ziet hoe snel het water van het dak wordt afgevoerd. Wavin Quickstream is een volvulsysteem voor dakwaterafvoer, dat in vergelijking met een traditioneel vrijverval systeem veel voordelen biedt. In een demo-opstelling op de stand kunt u de verschillen met een gewone afvoer duidelijk zien: snellere afvoer, kleinere diameter en de horizontale buizen hebben geen verval nodig.

Wavin PVC, PP, PE en Tigris

Naast Q-Bic Plus en Quickstream komen ook andere systemen van Wavin uitgebreid aan bod op de Batibouw, zoals Wavin PVC, Wavin PP en Wavin PE. En bent u als installateur op zoek naar extra zekerheid en gemak bij de installatie van leidingsystemen? Informeer bij onze experts dan naar Wavin Tigris. Op vrijdag 17 februari is er vanaf 11.00 uur elke 2 uur een demonstratie van de BIM-Revit packages. Gebouwd in Revit, bevatten deze packages intelligente hulp die de Revit modelleur helpt om zeer gemakkelijk te komen tot een volledig 'as built' leidingontwerp.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo