Meubelen

Vintage fever: NEW drop van Design in Box

Vintage fever: NEW drop van Design in Box
Fan van Mid-Century Modern of een vintage look voor je interieur? Dan zijn de retro pareltjes van Design in Box echt iets voor jou. Dit familiebedrijf laat zich immers inspireren door de ontwerpen van Gijs van der Sluis. Met de herintroductie van de no.50 eetkamerstoel en de no.57 fauteuil brengt Design in Box opnieuw een ode aan hun opa.

Heruitgave iconisch design-duo van Gijs van der Sluis

Nostalgisch loungen

De no.57 fauteuil is een comfortabele lounge stoel die is gemaakt om urenlang in te relaxen of lezen. Dit tijdloze retro-model past perfect in elke ruimte en zorgt voor instant gezelligheid.

- ​ PRIJS: vanaf 299€ ​ -

Heruitgave iconisch design-duo van Gijs van der Sluis
Vintage no.57 fauteuil - credits @whoppah

Stapelgek design

Design in Box doet naast de no.57 ook een herintroductie van de dining no.50. Dit minimalistische ontwerp zorgt door de combinatie van het rechthoekige stalen frame en de subtiele ronde vormen van rug en zitting voor een uniek resultaat.

Heruitgave iconisch design-duo van Gijs van der Sluis
Heruitgave no.50 fauteuil Gijs van der Sluis door Design in Box - beschikbaar in verschillende kleuren & materialen, met of zonder armleggers

Deze blikvanger blinkt niet alleen uit door zijn uitstekende zitcomfort maar ook door zijn stapelbare skills. Een handige eetkamerstoel die je makkelijk kan verplaatsen en dus ideaal om de ruimte flexibel in te richten. ​
​​
​- ​ PRIJS: vanaf 199€ ​ -

Heruitgave iconisch design-duo van Gijs van der Sluis
Vintage dining no.50 Gijs van der Sluis - CREDITS @Selective Collection 20th Century Furniture

“Qua design zijn beide heruitgaven zo goed als identiek", zegt Design in Box-oprichter Pim van der Sluis. "Wij staan echter voor duurzaamheid en daarom maken we elk meubel modulair. Zo bestaat het frame uit een aantal onderdelen en de overige elementen zoals armlegger, rug en zitting zijn makkelijk vervangbaar. Daarnaast hebben we - rekening houdend met deze tijd - ook een paar kleine verbeteringen doorgevoerd zoals bijvoorbeeld de zithoogte", aldus van der Sluis.


Innovatief design uit de sixties

Heel wat interieurliefhebbers zijn into mid-century design maar jammer genoeg zijn de klassiekers vaak moeilijk op de kop te tikken, in slechte staat of peperduur. Daarom brengt Design in Box re-designs uit de sixties: een vintage interieur in een nieuw jasje dus. Bovendien zorgt hun hoogkwalitatief, slim design op basis van vervangbare onderdelen dat je er jarenlang van kan genieten. Van generatie op generatie.

Heruitgave iconisch design-duo van Gijs van der Sluis
Lounge stoel no.57 en Squircle salontafel no.20

Squircle: weg keuzestress!

Ga jij voor strakke lijnen of ronde, organische vormen in je interieur? De gloednieuwe, minimalistische salontafel van Design in Box is ideaal voor de eeuwige twijfelaar. Zo heeft no.20 een vierkant design met afgeronde hoeken. Door de ronde vormen in zowel frame als blad, krijgt de tafel een luchtige uitstraling. ​
​Het blad is beschikbaar in 6 verschillende toplagen en daarnaast heb je keuze tussen witte of zwarte pootjes.

- ​ PRIJS: 399€ (voor elke variant) -

Heruitgave iconisch design-duo van Gijs van der Sluis
Elk Design in Box meubel is (de)monteerbaar waardoor het compact en efficiënt naar jou kan verstuurd worden (lees: beperkte CO2-uitstoot) en je elk onderdeel op termijn kan vervangen (lees: lange levenscyclus)!

Ook interessant