Verwenmoment voor je interieur: Woonestetika

     11 oktober 2017 Bron: Logika 1 379 keer gelezen
Verwenmoment voor je interieur: Woonestetika
Waarom ‘thuis’ je favoriete plek is? De vraag stellen, is het antwoord vertellen. En da’s simpel… Omdat je woning helemaal aangekleed en ingericht is naar jouw smaak. Sfeer en comfort gaan er hand in hand, over alle seizoenen of persoonlijke mood swings heen. Want slapen, wonen, eten, werken, ontspannen, … voor al die functies bestaan er dingen die het leven mooier, aangenamer of gemakkelijker maken. Of het nu om bed- of badtextiel gaat, keukentoestellen, tafeldecoratie, elegante terrasverwarming of net dat ene kunstwerk dat je huiskamer helemaal àf maakt. Van stijlvol meubilair tot de nieuwste vloer-, wand- of plafondafwerking, van wellness tot domotica. De laatste woontrends en leukste interieurideeën vind je op Woonestetika - 28 oktober tot 5 november in de Limburghal van Genk.

Nacht van Woonestetika

Kijken en ontdekken, shoppen en rondneuzen op het gezelligste woonevenement van Limburg… Met bubbels en bites en stemmige live muziek krijgt de beurs een extra dimensie. Op vrijdag 3 november bij de Nacht van Woonestetika kun je dit interieursalon beleven met alle zintuigen. Stijlvol genieten tot in de late uurtjes!

Gratis professioneel advies & workshops

Meubelen, accessoires, kleuren, materialen… Alles perfect op mekaar afstemmen en een harmonieus geheel creëren, is een kunst. Heb je zelf de nodige artistieke feeling of schakel je liever een professional in zodat je interieur echt past en aanvoelt als een goed zittend jasje? Op Woonestetika kun je terecht bij experts op dat vlak. Helemaal gratis bovendien. In een 20 minuten durend gesprek krijg je tips, tricks en waardevolle adviezen voor een onweerstaanbare look & feel.
Kijk op www.woonestetika.com en maak een afspraak met de specialist van je keuze.

1001 inspirerende interieurideeën op Woonestetika

Praktische informatie

Wat: Woonestetika ’17
Wanneer: zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november 2017
Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk
Openingstijden:
Alle dagen open van 13 tot 18.30 uur
Op vrijdag 3 november van 13 tot 23 uur (vanaf 18.30 uur Nacht van Woonestetika)

Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)

Meer info: www.woonestetika.com
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo