Nieuwbouw

Verticale integratie van moderne projectwoningbouw

Durabrik is onlangs gestart met de verkoop van 68 loten van de verkaveling aan de Grijsbulckstraat. Het bouwbedrijf uit Drongen illustreert met dit project zijn multidisciplinaire aanpak voor betaalbare, kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen. Ook een harmonieuze inplanting in de omgeving kreeg veel aandacht.

Rustige ligging en traditionele bouwwijze

Het project is ideaal gelegen: zeer rustig en zelfs residentieel, tussen veel groen, op fietsafstand van Deinze-centrum en met de aansluiting naar de E17 op 10 minuten rijden. De mooie en grote loten (van 300 tot 1000 m2) liggen aan de Grijsbulckstraat, volledig vrij van belastend doorgaand verkeer, in een zone waar grond- en bouwprijzen nog betaalbaar zijn.

De architectuur van de woningen oogt eigentijds en modern, waarbij het gebruik van kwaliteitsmaterialen, strenge normen en nieuwe technieken de Durabrik-formule typeren. Bovendien wordt er op de traditionele wijze gebouwd, met een degelijke baksteen en ambachtelijk vakmanschap dus. Alle woningen worden smaakvol afgewerkt met PVC ramen en deuren, aluminium dakranden en dorpels uit blauwe hardsteen (arduin).

Geïntegreerde totaalaanpak

Het project ‘Grammene’ is een voorbeeld van Durabriks ‘verticaal geïntegreerde aanpak’: van bij de verwerving van de bouwgrond tot en met de complete afwerking en binnenhuisinrichting van de woning wordt de klant optimaal begeleid.

Daarmee heeft de bouwheer een aantal belangrijke troeven in handen: een vooraf vastgestelde totaalprijs en opleveringstijd, een flexibele service, een vaste projectleider als aanspreekpunt én maatwerk. Door de wet Breyne is de bouwheer ook verzekerd van beperkte voorschotten, exacte uitvoeringstermijnen en een financiële borgstelling door Durabrik.

Met deze totaalaanpak wil Durabrik, met 40 jaar ervaring op de teller, voor zijn klanten optimaal wooncomfort met een betaalbaar prijskaartje realiseren. De hedendaagse behoeften en wensen van de klant staan daarbij hoog op de prioriteitenlijst, net als ligging, energiezuinigheid en waardevastheid van investering.

Kennismaken met het nieuwe bouwproject kan iedere woensdag en vrijdag van 14 tot 18 uur in het Durabrik-verkoopskantoor op de verkaveling in Grammene (Deinze).