Verwarming & Sanitair

Vasco toont designradiatoren en vloerverwarming

VASCO, één van de grootste spelers op de internationale radiatorenmarkt, wil ook haar expertise op het vlak van vloerverwarming in de kijker zetten. Op haar stand op Bouwinnovatie 2009 komt VASCO dan ook met 2 troeven: designradiatoren en vloerverwarming.

De warmste combinatie
De vraag naar vloerverwarming is de laatste jaren enorm toegenomen. Gelijkmatige warmteverdeling, het ontbreken van tocht of stofcirculatie en een daling van het brandstofverbruik zijn immers interessante voordelen voor dit type verwarming. Voor een optimaal warmte- en wooncomfort raadt VASCO echter een combinatie van vloerverwarming en designradiatoren aan. Beide systemen zijn mooi complementair. Het doorvoeren van een temperatuurswijziging bij vloerverwarming verloopt met enige vertraging die tijdelijk opgevangen kan worden door verwarming met designradiatoren. Ook in tussenseizoenen wanneer de vloerverwarming meestal al uitgeschakeld is, maar er toch nog frissere dagen kunnen zijn, vormen designradiatoren een snelle oplossing om het huis bij te verwarmen.

Voor de warmste combinatie bent u bij VASCO aan het juiste adres; naast haar innovatieve kracht bij de ontwikkeling van designradiatoren, kan VASCO ook bogen op meer dan 28 jaar ervaring in het aanbieden van vloerverwarming voor de Belgische markt.

VASCO op Bouwinnovatie
Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. VASCO is er al geruime tijd trouwe exposant. Tijdens editie 2009 - van 30 januari t.e.m. 2 februari 2009 en van 6 t.e.m. 8 februari 2009 in de Grenslandhallen te Hasselt - toont VASCO de vaste succescollecties Arche, Niva en Carré. Uiteraard krijgt de nieuwste aanwinst Bryce een prominente plaats op de stand. De gesloten radiator in aluminium verdiende tijdens de vorige editie trouwens de Architectenprijs voor het meest innovatieve product. Nieuw voor Bouwinnovatie is dat voor de eerste keer ook de Zana-Line van Thermic een plaats krijgt op de VASCO-stand. Bezoekers aan Bouwinnovatie ontdekken ook de vakkennis, ervaring, uitstekende dienst-na-verkoop en de 30 jaar garantie die VASCO biedt voor haar vloerverwarmingssysteem. U vindt VASCO op stand 280.

Ook interessant