Algemeen

Vantage introduceert nieuw touch screen TPT650

Vantage, de pionier in domoticasystemen, heeft haar assortiment van aanraakschermen uitgebreid met een “in-wall” of “inbouwversie” touch screen: TPT650. Dit stijlvol model vult niet alleen op esthetisch vlak het bestaande assortiment verder aan, maar biedt op vlak van bediening heel wat krachtige multimedia mogelijkheden op maat.

De TPT650 is een 6.5 inch touchscreen die totale bediening garandeert via het Vantage InFusion™ Media center systeem, de software die met dit touchscreen meegeleverd wordt. Deze software omvat standaardbibliotheken van subsystemen (TV, air-conditioning,audioapparatuur, …) en voorziet drag-and-drop menu's, waardoor onder andere de integratie van audio- en video-oplossingen eenvoudig verloopt.

Het is tevens een handige tool om alle media componenten zoals muziek, foto album display, videocamera enz eenvoudig en op een ontspannende manier te beheren.

Kenmerkend aan de TPT650 is de Intel® X-Scale processor, met een Linux® operating systeem, wat systeembetrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid verzekert. De TPT650 is volledig personliseerbaar,en sluit zo perfect aan bij elk interieur en naar ieders smaak. Het touchscreen is verkrijgbaar in de kleuren: wit of zwart, ...of aangepast aan uw interieur.

Bediening met 1 vinger

Met de introductie van de nieuwe touch screen mogelijkheden probeert Vantage een antwoord te betekenen op de behoefte aan eenvoudige bediening van elke huiseigenaar in haar technologische huisomgeving. De Vantage aanraakschermen bieden een oplossing om op een effectieve en eenvoudige manier alle gecompliceerde subsystemen zoals TV,verlichting, audio te bedienen en dit op maat van de eigenaar. Verder informatie over Vantage touchscreens en producten vindt u terug op onze website http://www.vantage-emea.com.
Build for Life