Bedrijfsnieuws

Van Roey nv creëert 31 bijkomende arbeidsplaatsen

De bouwonderneming Van Roey nv, welke deel uitmaakt van Groep Van Roey en gevestigd is te Rijkevorsel, creëerde in het eerste kwartaal van 2003 reeds 31 nieuwe arbeidsplaatsen en gaat hiermee in tegen de algemene negatieve trend in de markt en onze vertragende economie. De aanwervingen betekenen een versteviging van de uitvoerende capaciteit en passen in het kader van een op voorzichtigheid gestoelde groeistrategie.

Van Roey is actief in vier sectoren: industriebouw (funderingen, silobouw, betonconstructies, ...), milieubouw (water-torens, waterzuiveringen, waterspaar-bekkens), de verzorgingssector (zieken-huizen, serviceflats, rusthuizen) en algemene bouw (kantoorbouw, stads-invulling, recreatie, ...) en is binnen deze sectoren gespecialiseerd in bouwteam-formules, PPS constructies en andere samenwerkingsvormen.

Het bedrijf voerde drie jaar geleden als eerste en enig bouwbedrijf een werknemersparticipatie in voor alle werknemers en bewijst hiermee dat vooruitstrevendheid en innovatie ook in een zeer traditionele sector zijn vruchten afwerpt.
Build for Life