Algemeen

Vaillant ontvangt Cercle Brugge-spelers op Batibouw 2012

Vaillant zal op Batibouw aanwezig zijn met complete systemen die de consument toelaten om van een maximaal comfort te genieten en ondertussen toch ook een zo groot mogelijke energiebesparing te realiseren.
Traditiegetrouw zal Cercle Brugge, één van de revelaties in de hoogste klasse van het Belgische voetbal, de stand van zijn sponsor een bezoekje brengen. Dit zal op maandag 5 maart 2012 gebeuren, vanaf 14u30. Wie hen aan het werk wil zien, kan terecht op stand 201 in paleis 12.

De volledige spelersgroep van Cercle Brugge zal, onder leiding van Bob Peeters en Lorenzo Staelens, op maandag 5 maart 2012 (vanaf 14u30) de stand van Vaillant bezoeken. Tijdens hun aanwezigheid op de stand zullen de spelers met plezier handtekeningen uitdelen en poseren voor foto’s. Later in de namiddag worden ze rondgeleid op de Batibouw-beurs om omstreeks 17u00 terug te keren naar de Vaillant-stand.

Vaillants commercieel directeur, Marc Tanghe, is blij met de aanwezigheid van Cercle Brugge. “Vaillant is reeds 22 seizoenen één van de belangrijkste sponsors van Cercle Brugge. We hebben inmiddels een vertrouwensrelatie opgebouwd en verlengden onlangs nog het samenwerkingscontract tot 2015. We kijken altijd uit naar de komst van de jongens op onze stand. Het is een leuk gebeuren, zowel voor de beursbezoekers als voor onze mensen en voor de spelers zelf natuurlijk”.

U vindt Vaillant op Batibouw 2012 op stand 201 in paleis 12.
Build for Life