Algemeen

Vaillant ontvangt Cercle Brugge-spelers op Batibouw 2010

Vaillant, de Europese specialist in centrale verwarmings- en warmwater-toestellen, stelt ook dit jaar haar ruim gamma spaarzame en milieuvriendelijke verwarmingssystemen voor op de Batibouw-beurs. Traditiegetrouw zullen de spelers en trainers van Cercle Brugge de stand van hun sponsor een bezoekje brengen.

Glenn De Boeck, technisch directeur bij voetbalvereniging Cercle Brugge, bevestigde inderdaad dat zijn ploeg op dinsdag 2 maart, vanaf 14u30, de stand van Vaillant komt bezoeken. Tijdens hun aanwezigheid op de stand zullen de spelers met plezier handtekeningen uitdelen en poseren voor foto’s. Later in de namiddag worden ze rondgeleid op de Batibouw-beurs om om 17u00 terug te keren naar de Vaillant-stand voor een receptie.

Vaillants commercieel directeur, Marc Tanghe, is blij met de aanwezigheid van Cercle Brugge. “Vaillant heeft een zeer lange sponsorgeschiedenis met de ploeg. Het is nu al het 20e seizoen dat we samenwerken en we hebben inmiddels een vertrouwensrelatie opgebouwd. We kijken altijd uit naar de komst van de jongens naar onze stand. Het is een leuk gebeuren -zowel voor de beursbezoekers, als voor onze mensen en voor de spelers zelf natuurlijk”.

U vindt Vaillant op Batibouw 2010 in paleis 12 Stand 201.
Build for Life