Algemeen

Unilin Decor winnaar Vlaamse Trends Gazellenprijs

Op 7 november mocht Unilin Decor, sinds juli onder de nieuwe naam Unilin Flooring, voor de derde keer dit jaar een Trends Gazellenprijs in ontvangst nemen. De Quick-Step-producent werd de eerste Trends Gazellen Super Ambassadeur binnen de categorie grote ondernemingen voor alle Vlaamse provincies samen. Eerder dit jaar won het bedrijf de West-Vlaamse en de eerste Eurogazellenprijs.

De Vlaamse Trends Gazellen-uitreiking lauwert de kleine, middelgrote en grote ondernemingen die een voorbeeldfunctie waarmaken in hun categorie.

De Groep Unilin, waarvan Unilin Flooring deel uitmaakt, realiseerde in 2002 een geconsolideerde omzet van 650 miljoen Euro Het bedrijf telt meer dan 2000 werknemers waarvan 75 % tewerkgesteld in België, voornamelijk in West-Vlaanderen. Na de recente overname van een MDF- fabriek in Amerika, is Unilin Flooring het enige bedrijf met een volledig geïntegreerd productieproces van laminaat op Amerikaanse bodem. Ook in Europa breidt het bedrijf verder uit. Na de finalisatie van een nieuw volautomatisch distributiecenter, is het moederbedrijf in Wielsbeke gestart met de bouw van een nieuw kantoorgebouw.
Build for Life