Architectuur

Uitzonderlijke actie architectuurboeken

Het VAi biedt u vanaf 1 december tot 31 januari 2009 uitzonderlijke kortingen aan op zijn publicaties. Enkele Jaarboeken Architectuur Vlaanderen, de volledige Achtergrondreeks en de CVAa-publicaties Wonen in welvaart en Isia Isgour maken deel uit van de actie. Kortingen tot 69 %.

Niet te missen voor wie op zoek is naar een origineel eindejaarsgeschenk!

De Jaarboeken Architectuur Vlaanderen gidsen u door het Vlaamse architectuurlandschap van de voorbije jaren aan de hand van markante projecten. Alle projecten worden gedocumenteerd met heldere projectbeschrijvingen en uitgebreid beeld- en plannenmateriaal. Kritische artikels verduidelijken aspecten van de architectuur in Vlaanderen.

De reeks Achtergrond biedt inzicht in actuele, architecturale thema’s. De cahiers zijn een instrument om het interdisciplinaire karakter van architectuur aan bod te laten komen, maar ook om perspectieven te ontwikkelen voor de toekomst.

Wonen in welvaart. Woningbouw en wooncultuur in Vlaanderen, 1948-1973 geeft een verrassend overzicht van het wonen in Vlaanderen in de jaren vijftig en zestig. Toegankelijke en rijk geïllustreerde essays tonen de verschillende aspecten die het wonen in Vlaanderen typeren, van de mythe van de fermette tot utopische, modernistische, collectieve woonvormen.

Isia Isgour, 1913-1967 maakt deel uit van de reeks Focus Architectuurarchieven die de rijkdom van architectuurarchieven belicht. Isgour bouwde een gevarieerd oeuvre in Brussel en Limburg. Zijn architectuur is een boeiende doorsnede van de ontwikkelingen in de Belgische bouwproductie van de jaren vijftig en zestig.

Alle boeken zijn apart afgeprijsd of in voordelige combinatiepakketten te verkrijgen. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

Surf naar www.vai.be en bestel uw publicatie online. Let wel: u vindt de informatie pas vanaf 1 december op de website van het VAi.