Algemeen

Uitreiking Batibouw wedstrijd 'Win een ACV gaswandketel'

Tijdens Batibouw 2009 (van 28/02/2009 tot 08/03/2009) organiseerde ACV Belgium op haar stand de wedstrijd “Win een ACV gaswandketel type kompakt HRE”.
Een mailing naar kandidaat bouwers bracht geïnteresseerden op de hoogte van deze wedstrijd en gaf hen de kans een inkomkaart voor Batibouw te winnen. Er werden 500 kaarten weggeschonken.

De bezoekers van de ACV stand konden deelnemen door een wedstrijdformulier in te vullen en te deponeren in de urne op de stand. De deelnemers moesten een wedstrijd- en een schiftingsvraag invullen.
De gerechtsdeurwaarder maakte eind april de 5 winnaars bekend die de wedstrijdvraag correct hadden beantwoord en ook het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benaderden. Deze 5 winnaars ontvangen op maandag 4 mei om 15u. hun cheque in de gebouwen van ACV te Ruisbroek.

Frank Maes, commercieel directeur van ACV Belgium, zal deze cheques persoonlijk overhandigen.
De 5 gelukkigen kunnen deze cheque later inwisselen bij een PartnerPlus installateur naar keuze om deze zuinige ACV gaswandketel te laten installeren.

De vijf winnaars zijn:
1. Mevrouw Milka Mollin uit Wingene
2. Mevrouw Marie-Thérèse Loeman uit Sint-Niklaas
3. De heer Marc Coudyser uit Brussel
4. De heer François Van Eennoo uit Bambrugge
5. De heer Bjorn De Raedt uit Gent

ACV Belgium

ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

- ACV heeft het Tank-in-Tank-concept ontwikkeld, dat in het merendeel van de ACV-producten wordt toegepast en ongeëvenaarde prestaties mogelijk maakt.
- ACV is specialist op het gebied van roestvrij staal. Dankzij de keuze voor dit materiaal, dat bestand is tegen de corroderende werking van zelfs de agressiefste watertypen, hebben ACV-producten al 40 jaar een extreem lange levensduur, terwijl het onderhoud blijft beperkt tot een minimum .
- ACV levert innovatieve producten die beantwoorden aan alle hedendaagse behoeften op het gebied van warmwater comfort. Door geavanceerde en unieke technologie toe te passen, produceert ACV betrouwbare, krachtige en zuinige oplossingen, die bovendien milieuvriendelijk zijn.

ACV, marktleider in de ontwikkeling en productie van warmwaterinstallaties, heeft als geen andere ervaring in het vinden van de beste oplossingen, de levering van hoogwaardige materialen en technische ondersteuning zowel vóór als na de aanschaf. Wij stellen ons ten doel onze ervaring ten dienste te stellen van onze klanten, zodat we hen de beste technologie kunnen bieden voor al het warme water dat men zich wenst.

Daarom hebben we ook het ACV PartnerPlus concept ontwikkeld, een programma dat de installateur die met ACV producten werkt, op diverse vlakken ondersteunt. Op die manier is de consument verzekerd van een prima dienstverlening. Gecharterde PartnerPlus installateurs geven dan ook 10 jaar garantie op de ACV producten*.
* voorwaarden op www.acvpartnerplus.be

Ons motto "Excellence in hot water " verwijst naar het streven van de ACV-medewerkers en partners om aan alle aspecten van deze doelstelling en de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Voor meer informatie: www.acv.com
Build for Life