Tuin

Top Kunstgras zet volgende stap in duurzaam kunstgras

Top Kunstgras zet volgende stap in duurzaam kunstgras
Top Kunstgras maakt een baanbrekende stap richting duurzaamheid met de lancering van hun nieuwste product, Just Green. Dit volledig recyclebare kunstgras belooft een revolutie te ontketenen in de kunstgrasindustrie en markeert een belangrijke mijlpaal in de zoektocht naar een groenere wereld.

Door jaren van toewijding aan duurzaamheid in zowel bedrijfsvoering als productontwikkeling, heeft Top Kunstgras Just Green ontwikkeld als een antwoord op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen. Wat Just Green onderscheidt van traditionele kunstgrassoorten is zijn volledige recyclebaarheid. Het is gemaakt van 100% hetzelfde materiaal, waardoor het na gebruik hoogwaardig gerecycled kan worden voor diverse toepassingen, zoals lampenkappen, tuinornamenten, picknicktafels of zelfs nieuw kunstgras.

Maar Just Green is niet alleen milieuvriendelijk; het combineert duurzaamheid met esthetiek. Met een natuurlijke uitstraling en een uitzonderlijk zacht gevoel, behoort Just Green tot de meest aantrekkelijke en comfortabele kunstgrassoorten op de markt. Bovendien biedt het indrukwekkende waterdoorlaatbaarheid, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik.

Het streven naar duurzaamheid gaat verder dan het product zelf bij Top Kunstgras. Het bedrijf heeft grote stappen gezet om ook de bedrijfsvoering te verduurzamen. Met een bedrijfspand en magazijn dat voor 90% draait op zelf opgewekte zonne-energie en aanvullende energie uit lokale windkracht, is het bedrijf op weg naar een energieneutrale operatie. Zelfs het wagenpark is overgeschakeld op hybride en elektrische voertuigen, wat resulteert in aanzienlijk lagere uitstoot.

Als onderdeel van de lancering van Just Green biedt Top Kunstgras een bijzondere actie aan: gratis aanleg van Just Green kunstgras gedurende heel 2024. Deze actie benadrukt het commitment van het bedrijf aan een duurzame toekomst en biedt klanten de kans om deel te nemen aan deze groene beweging zonder extra kosten.

Just Green is niet alleen een product, het is een statement. Het vertegenwoordigt een nieuwe koers voor de kunstgrasindustrie, waar circulariteit en duurzaamheid centraal staan. Door te kiezen voor Just Green dragen klanten niet alleen bij aan een mooiere en duurzamere omgeving, maar ook aan een circulaire economie en een betere wereld.

Met Just Green zet Top Kunstgras een belangrijke stap voorwaarts in het verduurzamen van de kunstgrasindustrie en bewijst dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Ook interessant