Vastgoed

Tijdelijke lokaties bieden perspectief

Tijdelijke locaties bieden perspectief voor bedrijven die actief zijn in de eventmarketing. Volgens Ton Gimbrère van de Tilburgse Bonheur Horeca Groep zijn tijdelijke locaties echt hot. Een tijdelijke locatie zorgt immers voor reuring en aandacht. Bij Bonheur Horeca Groep zien ze dan ook een toenemende vraag hiernaar.

De cateringtak van het Tilburgse horecabedrijf doet dit onder de vlag van `unieke locaties`. Zo is Bonheur voor de derde keer benaderd om tijdelijk de horecavoorzieningen in een nieuwbouwcomplex te verzorgen. In het BLOB-gebouw in Eindhoven is bijvoorbeeld een tijdelijk, trendy restaurant ingericht met eten van food designer Annelies Hermsen. Verder betreft het de bovenste drie verdiepingen van Entrada in Tilburg.

Daar worden presentaties, recepties, diners, borrels, lunches en vergaderingen gehouden voor met name de zakelijke markt. Volgens Gimbrère is er ook sprake van een toename in de vraag naar evenementencatering op onverwachte en historische locaties. Het plaatsen van horeca in tijdelijke locaties wordt gezien als een geschikte invulling voor een leegstaande, bijzondere locatie.

Gebaseerd op: Misset Horeca