Muurbekleding

Tegeltje, tegeltje aan de wand…

Tegeltje, tegeltje aan de wand…
Voegen van de vloer die mooi doorlopen in de wand. Modulaire formaten die je verbeelding prikkelen. Effen en gespikkelde kleuren die saaiheid geen kans geven. De keramische tegels uit de Global Collection Mosa inspireren je tot de meest originele, praktische én relaxte badkamer ooit. Blotevoeten-proof bovendien! De Global Collection is een integrale tegelserie: de wand- en vloertegels zijn in maat en kleur perfect op elkaar afgestemd, zodat je gemakkelijk kan combineren.

De reeks telt een 40-tal toonaangevende kleuren en verschillende wittinten, waaronder populaire kleuren als warm grijs, antraciet en porseleinwit. Glanzende, zijdematte en gespikkelde oppervlakken geven je verbeelding nog meer ruimte. En je badkamer nog meer uitstraling.

De geglazuurde zijkanten van de wandtegels maken trouwens elke hoekoplossing mogelijk. Zo kan je je badkamer tot in de puntjes afwerken, in je eigen zen-stijl met patronen op maat. Ook een perfect strokende verwerking tussen wand en vloer is mogelijk, waarbij de voegen mooi doorlopen. Speciale antisliptegels maken de Global Collection compleet. De tegels zijn zeer goed te onderhouden, slijtvast en uitermate duurzaam.

De Mosa Global Collection

Praktische info

- Global Collection vloer- en wandtegels
- Formaten: 10 x 10, 15 x 15, 30 x 30, 10 x 20, 15 x 30 cm
- Prijs op aanvraag

Ook interessant