Interieur

TECE wint met bedieningsplaat TECEsquare 2 design prijzen

Verrassend vlak en het summum van design, zijn de kenmerken van de nieuwe bedieningsplaten TECEsquare van fabrikant TECE. Dit bijzondere ontwerp werd door de fabrikant ontwikkeld in samenspraak met toekomstgerichte architecten. Het resultaat is een spraakmakend ontwerp waarmee TECE de toon zet en waarmee TECE inmiddels twee designprijzen heeft gewonnen: de DESIGN PLUS en de REDDot Design Award. De vakjury was het unaniem eens over het feit, dat deze bedieningsplaten een buitengewoon design hebben. Tel daar de unieke vlakke inbouw en het nieuwe spoelventiel bij op, en u mag gerust stellen: dit is een perfecte drie-eenheid die de badkamer een spraakmakend elan geeft!

TECEsquare is leverbaar in twee basisuitvoeringen. De ene serie bestaat uit drie mooie roestvrij stalen modellen van geborsteld roestvrij staal, glanzend chroom of voorzien van een witte coating. De andere serie is in glanzend glas uitgevoerd in de kleuren groen, wit of zwart. Bij deze glazen serie kunt u kiezen uit vele toetskleuren, zoals wit, geborsteld roestvast staal, glanzend chroom, goud of zwart. Drie smalle voegen kenmerken de toetsen. De brede toets is voor volspoeling, de smalle toets is voor waterbesparend 3 liter spoelen.

De inbouw is net zo uniek als de vormgeving. Met behulp van een handig inbouwraam kan de roestvrij stalen bedieningsplaat zo gemonteerd worden, dat ze slechts 2 mm uit de wand steekt. Bij de glazen uitvoeringen kunt u de inbouwdiepte met behulp van het inbouwraam instellen van 5 tot 18 mm. Tenslotte zorgt een dunne slijtvaste beschermlaag ervoor, dat na gebruik geen vingerafdrukken zichtbaar zijn op de nieuwste bedieningsplaten.