Algemeen

Symposium over buurtoverlast

Tijdens de beurs 'Huis & Appartement 2003' in de Ahoy zal een symposium over de aanpak van overlast gehouden worden. De discussie over spreiding van kansarmen in Rotterdam, de ontruiming van een woonwagenkamp in Maastricht, de buurtoproer in Kloosterhaar, de aanpak van hennepteelt in Helmond zijn enkele voorbeelden van overlast die de samenleving niet accepteert.

Het symposium wordt georganiseerd door Aedes en VvE Belang (belangenorganisatie voor eigenaren van flats, etages, portiekwoningen en appartementen). Verschillende deskundigen gaan dan in op de effectieve aanpak van overlast. De bijeenkomst is bedoeld voor het management van woningcorporaties, gemeenten en andere belangstellenden.

Vragen die centraal zullen staan zijn: wat verwachten bewoners van woningcorporaties en andere partijen? Wat doen ze en kunnen ze doen aan de bestrijding van overlast? Welke lessen kunnen daaruit worden getrokken?

De beurs 'Huis & Appartement 2003' geeft huis- en appartementseigenaren, verenigingen van eigenaren, huurders, verhuurders, woningcorporaties en beleggers in vastgoed informatie over (ver)huren, (ver)kopen, (ver)bouwen, onderhoud, renoveren, beheren en financieren van onroerend goed.
Build for Life