Algemeen

Sven Nys overhandigt crossfiets aan 3 winnaars

Betafence-ambassadeur én kersvers Benelux kampioen Mountainbike Sven Nys was vandaag te gast bij Betafence in Zwevegem. Hij ontdekte er de innovaties die werden gerealiseerd in de productie en nam deel aan een ter plekke in scène gezette wielerwedstrijd teneinde de voordelen van de nieuwe C2 Secure nadars aan te tonen. Sven Nys mocht bij deze gelegenheid ook de hoofdprijs overhandigen aan de 3 winnaars van de voorbije Betafence-consumentenwedstrijd. Sylvie De Smet, Anne Mitev en Arno Kennis waren bijzonder blij met hun op maat gemaakte Colnago crossfiets!

Deelnemers aan de wedstrijd van Betafence en Sven Nys, kampioen op elk terrein, hoefden enkel hun gegevens in te vullen op de website om nadien 8 keer een newsletter in hun mailbox te krijgen.
In elke newsletter ontdekten de fietsliefhebbers enkele exclusieve tips & tricks van de kampioen Sven Nys. Tegelijkertijd kregen ze interessante informatie over nieuwe Betafence-producten. Deze informatie speelde een belangrijke rol in de race naar de hoofdprijs, want over één van die producten werd telkens een wedstrijdvraag gesteld. De juiste antwoorden waren iedere keer weer te vinden op de Betafence-website.

Betafence stopte kilometertellers, helmen, fietssloten, fietsverlichting en fluo rugzakjes in de prijzenpot. Deelnemers die de wedstrijdvraag correct beantwoordden én die de uitkomst van de schiftingsvraag het dichtst benaderden, konden onmiddellijk één van die handige toebehoren winnen. Wie daar 8 keer in slaagde, maakte kans op de fantastische hoofdprijs, een professionele crossfiets van Colnago ter waarde van 1785 euro!
Build for Life