Algemeen

Sven Nys lokt veel volk naar Betafence-stand op Batbouw

Het bezoek van Sven Nys aan de Betafence-stand op Batibouw 2008 was een succes! De kampioen vestigde de aandacht op de gloednieuwe residentiële schuifpoort Modivia® en deelde enthousiast fietsvlagjes uit met het toepasselijke opschrift 'Betafence & Sven Nys: kampioen op elk terrein'.

De aanwezigheid van Sven Nys trok heel wat bezoekers naar de Betafence-stand; terwijl ze wachtten op een handtekening en foto van de populaire veldrijder maakten ze meteen ook kennis met de talrijke combinatiemogelijkheden en het aantrekkelijke design van de Modivia®.

In de loop van de namiddag kwam voormalig zwemkampioen Fred Deburghgraeve ook even een kijkje nemen.

Zijn aanwezigheid op Batibouw is slechts één van de acties die Sven Nys als Betafence-ambassadeur zal ondersteunen. Gedurende 3 jaar zal hij immers bijdragen aan een verhoogde naambekendheid van Betafence bij de consument. Betafence biedt oplossingen voor residentiële en industriële afrasteringen. Het motto 'Securing What Matters' verwoordt de behoefte van mensen om alles wat voor hen waardevol is te beschermen zonder dat ze daarbij beperkt worden in hun bewegingsvrijheid. Betafence heeft in Sven Nys dé ambassadeur gevonden om die boodschap uit te dragen.

Ook interessant


Build for Life