Algemeen

Succesvolle tweede Toptechnologiedag

Circa 250 installatiebedrijven namen, 13 mei jl., deel aan de tweede toptechnologiedag van Van Oirschot – Pal Therm in het Crowne Plaza te Antwerpen. Het aantal infosessies werd verhoogd tot 16. Naast technische items werden er ook trainingen gegeven over verkoop en administratie. Elke installateur kon zelf zijn programma samenstellen, rekening houdend met zijn interesses of noden. Uit de verwerking van de evaluatieformulieren en de reacties op het moment zelf blijkt dat iedereen zeer tevreden is over deze happening.

Networking
Tussen de lezingen door had men de kans om de fabrikanten aan te spreken op de diverse demostanden die in de foyer opgesteld waren. Tevens was er voldoende tijd en ruimte om met collega’s en fabrikanten nieuwe ontwikkelingen te bespreken of om gewoon wat bij te praten. Tijdens het avondbuffet kon iedereen nog gezellig nakaarten over de opgedane informatie.

Kennis en opleiding
Als toonaangevende verwarmingsgroothandel blijft Van Oirschot – Pal Therm investeren in de opleiding van haar professionele klanten – installateurs:
fabrieksbezoeken, trainingen, beursbezoeken, toogdemo’s, infoavonden, … Deze activiteiten zijn voor installateurs noodzakelijk om de vele ontwikkelingen op verwarmingsgebied accuraat te volgen maar ook om zich sterker te profileren als professional die echt wel meerwaarden kan bieden aan de klant.

Meer info?
Wenst u meer info over Van Oirschot – Pal Therm? Neem dan snel contact op met Sven Machielsen op tel. 03/360 93 01. Wenst u meer info over het concept of de praktische organisatie van dit evenement? Contacteer Steven Peetermans of Nele Digneffe (Extra Muros) op tel. 011/635392.
Build for Life