Algemeen

Succes van de professionele dagen voorspelt geslaagde Batibouw!

Succes van de professionele dagen voorspelt geslaagde Batibouw!
Donderdag en vrijdag werden de professionele dagen van ’s lands grootste bouwbeurs gehouden, en met succes! De professionele bezoekers vonden dit jaar weer talrijk hun weg naar de beurs. Batibouw mocht vandaag ook het publiek in groten getale verwelkomen. Als de trend van de voorbije dagen zich voortzet, is de beurs zeker geslaagd.

De exposanten zetten hun beste beentje voor. De paleizen van Brussels Expo zijn gevuld met sfeervolle standen, schitterende demonstraties en tal van interactieve faciliteiten. Zoals ieder jaar werd ook een waaier van evenementen voorzien, zij het dit jaar in een nog feestelijker jasje omwille van Batibouw's 50ste verjaardag! De afgelopen twee dagen konden de professionals ook terecht op Build-IT, een informaticabeurs voor de bouwsector. Op deze beurs maakten de vaklui en bedienden kennis met de nieuwste snufjes inzake tekensoftware, stockbeheersoftware en datamanagement.

And the award goes to...

Om hen te danken voor het vertrouwen dat ze in Batibouw stellen, werden alle exposanten naar jaarlijkse gewoonte door FISA uitgenodigd om samen het glas te heffen tijdens de exposantencocktail. Deze cocktail was meteen het uitgelezen moment om enkele exposanten te belonen met de Communication Awards. De Communication Award voor de beste productvoorstelling bij een stand ≤ 70m² werd uitgereikt aan Ecoworks (Paleis 1, stand 503B). De prijs voor de beste productvoorstelling met een stand >70m² ging naar Akzo Nobel Paints (Paleis 3, stand 202). Xella (Paleis 5, stand 307), fabrikant van onder meer cellenbeton Ytong, ging aan de haal met de Communication Award voor de beste en meest efficiënte beurscommunicatie.
Build for Life