Algemeen

Stuur het My Home domoticasysteem via iPhone

iPhone-gebruikers die thuis al volop genieten van de troeven van het My Home domoticasysteem van BTicino, mogen zich weer verheugen op een gloednieuwe, hippe applicatie. Met iMyHome kan je voortaan alle domotica-elementen bedienen via je iPhone of iPod Touch. Gewoon vanuit je luie zetel of waar in huis je je ook bevindt!

Het Italiaanse Up To Web ontwikkelde de iMyHome-applicatie via My Open Community van BTicino. Ontwikkelaars, installateurs en technici kunnen er terecht wanneer ze innovatieve applicaties of functies willen ontwikkelen voor het BTicino-domoticasysteem My Home.

Voor de bediening van rolluiken, verlichting, scenario's of camera's volstaat het je iPhone te gebruiken. Heel eenvoudig, de interface op je scherm heeft dezelfde 'look & feel' als het My Home-bedieningssysteem. Bovendien heb je, behalve een standaard BTicino gateway, geen extra apparatuur nodig en verloopt de communicatie met het domoticasysteem rechtstreeks. Geen kopzorgen dus over een juist gebruik: alles verloopt vlotjes via het lokale netwerk.

Je kan het systeem alvast even testen met de gratis 'light'-versie op basis van een beperkt aantal aansturingen. Overtuigd van het extra comfort dat iMyHome biedt? Dan is er de betalende versie met veel meer sturingen, momenteel verkrijgbaar aan de introductieprijs van 29,90 €. Je koopt iMyHome in de App Store, de virtuele applicatiewinkel waar ook de updates worden aangeboden.
Build for Life