Bedrijfsnieuws

Strukton lanceert nieuw recruitmentsite

Afgelopen vrijdag lanceerde Strukton een nieuwe website die volledig gericht is op de arbeidsmarkt. Doel van de site www.werkenbijstrukton.nl is de zichtbaarheid van Strukton als werkgever te vergroten en vacatures sneller te kunnen invullen.

Op de nieuwe recruitmentwebsite treft de bezoeker alle vacatures van Strukton aan. Dit is gebruikersvriendelijker dan de oude situatie, waarbij de vacatures verspreid op de diverse websites van de werkmaatschappijen stonden. De vacatures op www.werkenbijstrukton.nl zijn makkelijk te filteren op bijvoorbeeld opleidingsniveau, regio en vakgebied. Ook geeft de site uitgebreide informatie over het bedrijf, de cultuur en projecten in uitvoering.

Omdat medewerkers zelf het beste kunnen vertellen hoe het is om bij Strukton te werken, zijn ook testimonials opgenomen. Zoals bijvoorbeeld van Ron Swinkels, servicemonteur bij Strukton Worksphere: ‘Storingen en die vooral in één keer goed oplossen, zijn het leukst. Voor onze klant is het dan natuurlijk “Strukton heeft het opgelost”, maar als ik naar buiten loop is de voldoening voor mij.’

Ondanks de recessie heeft Strukton op dit moment nog circa 170 vacatures. Eind 2008 waren dat er nog 260. Deze daling komt vooral door de overname van 110 medewerkers van Dalkia door Strukton Worksphere in februari 2009. Op dit moment zijn er vooral vacatures voor servicemonteurs werktuigbouwkunde, werkvoorbereiders werktuigbouwkunde, beheertechnici en voor verschillende elektrotechnische functies.


Build for Life