Strandstoel maakt revival: Modern, speels en comfortabel

21 augustus 2008 Bron: Trendpers
De zilte zeebries met volop zon trekt hele horden naar het strand. Het strand iets te druk maar toch dat zomerse zon-, zee- en strandgevoel beleven? Freeline biedt uitkomst met Hotspots en Jetsets. Een speelse tuinstoel en tafel met een dikke knipoog naar de strandstoel van weleer.

Het conische design van de Hotspot heeft veel weg van een ultramoderne strandstoel met een knipoog. Een knipoog naar de Nederlandse tulpenbol. Naast rugsteun ook uitermate praktisch in het steeds veranderende Belgische weer. Draait de wind? Dan ook de stoel. Zo kan er weer heerlijk van de zon genoten worden. Ideaal voor wie geen beschutte plek in de tuin heeft. Of voor wie gewoon even rustig afgezonderd wil zitten. Freeline beseft dat rust een eigen plekje verdient.

Het bijzettafeltje Jetset doet denken aan een grote strandbal. Met zijn vrolijke felle kleur en houten tafelblad is de Jetset een opvallende verschijning. Een strandstoel in de vorm van een tulpenbol en een tafel in de vorm van een strandbal; als de zomer al geen glimlach op de gezichten tovert dan toch zeker Freeline wel.

Alle meubels van Freeline zijn 100% Hollands design met een klein Indisch tintje, want daar komt het Viro vlechtwerk vandaan. De handgevlochten meubels zijn kleurecht, UV- en weerbestendig en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook de kussens helpen mee aan dat bijzondere Freeline gevoel. Ze zijn voorzien van een Sunbrella hoes die water en vuil simpelweg geen kans laat.Verkoopprijzen: Hotspots € 1.695,00,
Jetsets Small € 185,00, medium € 195,00 en Large € 235,00.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo