Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in BelgiŽ

16 juni 2020 Bron: lvtpr
Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in BelgiŽ
Hoofdkantoor Storax bouwspecialiteiten
Op 1 maart 2020 heeft Storax B.V., groothandel in bouwspecialiteiten uit het Nederlandse Zwijndrecht, een nieuwe vestiging geopend in Herentals. De Nederlandse leverancier bestaat in 2020 45 jaar en voorziet bouwprofessionals van een breed assortiment bouwproducten. Dankzij de uitbreiding zijn de producten en diensten van Storax nu ook beschikbaar in BelgiŽ.

Storax ziet een groeiende vraag naar bouwproducten vanuit aannemers en vloerders uit BelgiŽ. Door een vestiging in BelgiŽ te openen, kan Storax nog beter inspelen op de wensen van de Belgische bouwprofessionals. De vestiging in Herentals wordt geleid door drie Storax-collegaís uit BelgiŽ met veel ervaring in de vloerenbranche. Zij hebben kennis van de lokale markt en beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio.

Danny Brabants, commercieel directeur van Storax BelgiŽ: ďStorax staat in Nederland bekend als een betrouwbare leverancier die zich onderscheidt door een klantgerichte benadering, deskundig advies en een hoog serviceniveau. Dit bewerkstelligen wij ook in BelgiŽ.Ē Het Storax team in BelgiŽ bestaat verder uit technisch directeur Rudy van Meldert en sales manager Geert Spruyt.

Assortiment

De nieuwe vestiging voorziet Belgische aannemers en vloerders van een breed assortiment producten en diensten. Dit bestaat voor de vloerder uit producten als tegeldeksels, tegelprofielen, folies, tegeldragers, bouwplaten, douchegoten, matkaders en lijmen. Voor de aannemer biedt Storax een breed scala aan producten voor de afbouw, zoals dilatatieprofielen, trapneuzen, plinten, hoekbeschermers, dakluiken en antislip-oplossingen. Storax vertegenwoordigt hierbij marktleiders zoals SchlŁter, Gradus en CS France en biedt daarnaast ook eigen private label-producten.

Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen de organisatie te waarborgen, is Storax VCA-, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Bij aankomende audits wordt ook de vestiging in BelgiŽ meegenomen.

Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in BelgiŽ

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo