Keukens

Stil stomen voor schitterende vaat

Stil stomen voor schitterende vaat
Innovatie, een uniek design en professionele resultaten. Dat zijn de troeven van het gerenommeerde KitchenAid. De gloednieuwe stoomvaatwasser PRO-Steam past helemaal in dat plaatje. Zijn unieke stoomfunctie maakt komaf met het hardnekkigste vuil en beschermt tegelijk je kostbare, delicate vaat. Leuk detail: een led-signaal geeft aan of de machine nog in werking is. Kortom: geen vergissingen, wel een onberispelijk schone vaat!

Steam at work

De PRO-Steam is uitgerust met een even handige als innovatieve sensortechnologie. De sensor bepaalt hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en hoe vuil die is en past vervolgens het programma automatisch aan. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie en water.

Andere grote troef is de stoomfunctie die automatisch geactiveerd wordt als je het sensorprogramma inschakelt. Concreet: de waterdruk neemt af tijdens de hoofdwasfase af en de temperatuur stijgt tot 60°C à 62°C zodat er stoom ontstaat in de vaatwasser. Hierdoor weken hardnekkige etensresten gemakkelijk los en wordt zelfs de vuilste vaat onberispelijk schoon!

Meer nog, uit onderzoek blijkt dat de nieuwe PRO-Steam van KitchenAid tot 13% schoner wast dan een gemiddelde klasse A-vaatwasser. Bovendien behandelt stoom delicate vaat met meer zachtheid dan water. Handig detail: de PRO Steam projecteert een led-signaal op de keukenvloer als de gekozen wascyclus beëindigd is. Gedaan dus met de vaatwasser te vroeg te openen...

Naast de nieuwe PRO-Steam omvat het vaatwasassortiment van KitchenAid ook nog: In-SinkTM (in de spoelbak geïntegreerde afwasautomaat om tijdens het koken te kunnen afwassen), enkele en dubbele vaatwaslade.

Richtverkoopprijs KitchenAid PRO-Steam -vaatwasser: 1.399 euro

De PRO-Steam geïntegreerde vaatwasser – KDFX 6030
• Vermogen: 2200 W
• 7 programma’s waaronder het SensorSteam programma
• Aantal bestekken: 12
• Vaat met een maximum diameter van 29cm
• Visuele feedback (Led Light)
• Timerstart 1-24u
• Klasse AAA
• Waterverbruik: 13 L