Stijlvol leven en wonen - Op het gevoel

16 juni 2022 Bron: Sterck & de Vreese
Stijlvol leven en wonen - Op het gevoel
Bladeren door dit luxueuze koffietafelboek doet je helemaal wegdromen. Het is een echte inspiratiegids om een make-over van een huiskamer, keuken of het hele huis voor te bereiden. In deze uitgave passeren heel wat vaklieden, architecten en totaalinrichters de revue.

Ze staan klaar om je met raad en daad bij te staan, zoals Dauby (deur- en sierbeslag), V-ZUG (kookapparaten), Den Stal (binnen- en buitenschrijnwerk), Pitt-Solutions (partner voor gevelbekleding, garagepoorten, bijgebouwen en projecten op maat), MR-Projects (allroundbedrijf voor bouwen en renoveren), en ontwerpbureau Wolterinck (voor totaalprojecten, binnen en buiten).

Ook de kunst met decoratieve impact van ArtByNans is een fijne ontdekking. Patrick Retour zocht de interieurprojecten zorgvuldig uit, de mooie fotoís zijn van Mich Verbelen. Patrick Retour, auteur, woonblogger en tv-reporter, neemt je in Stijlvol wonen. Op je gevoel mee op huizenjacht door BelgiŽ, Nederland en Frankrijk. Achter de gevels ontmoet hij de bewoners die hun intuÔtie volgen om een echte thuis te creŽren. Waar ze stijlvol wonen op pure en authentieke eigen wijze.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo