Algemeen

Steeds meer functionaliteiten dankzij recente tebis-innovaties

Het tebis-gamma van Hager wordt uitgebreid met nieuwe apparaten. De weldoordachte functionaliteiten ervan zullen niet alleen het dagelijks leven van de privé- of professionele gebruiker vergemakkelijken, maar ook dat van de voorschrijver en de installateur.

Fraai én functioneel

Het aanbod Kallysta tebis wandapparatuur is functioneel, elegant en past perfect binnen de tebis domotica-installatie, met meer comfort en een grotere schaalbaarheid dan de traditionele installatie.

De Kallysta tebis drukknoppen zijn verkrijgbaar met 2, 4 of 6 toetsen en met of zonder led-aanduiding. De functies die aan elk van de toetsen zijn toegewezen, zijn vrij programmeerbaar.
Voor al de communicerende "bus"-drukknoppen op zeer lage veiligheidsspanning (30V DC) is de aansluiting beperkt tot 2 draden, wat op de werf heel wat tijdwinst oplevert. Dankzij de ultraplatte RF-schakelaars (batterij- of lichtcelgevoed) zijn boorwerk en bedrading voor het toevoegen of uitbreiden van bedieningspunten overbodig. De Kallysta tebis drukknoppen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze kunnen rechtstreeks op de muur worden geschroefd of op een glazen wand worden gekleefd!

In combinatie met tebis zorgt de bewegingsmelder voor de automatische bediening van alle domoticafuncties van het gebouw: sfeerverlichting, scenario's, bediening van markiezen en verwarming. Sensordetectie zorgt ervoor dat bij het doorlopen van de detectiezone bepaalde functies worden geactiveerd. De melder is dan ook geschikt voor toepassing in kantoren, gangen en doorgangszones en zorgt dankzij twee ingebouwde sensoren voor een erg nauwkeurige detectie.
Build for Life