Spoelbak uit het Zwarte Woud, ook in wit!

2 mei 2014 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Spoelbak uit het Zwarte Woud, ook in wit!
De vloeiende vormen, klare lijnen en natuurlijke kleuren van een Fragranit+ spoelbak, complementeren en inspireren uw perfecte keukenstijl. Fragranit+ brengt kleur in het leven, geeft toegevoegde waarde aan de keukenomgeving en laat zich perfect integreren. Het materiaal Fragranit + brengt in acht trendy kleuren steen met karakter in de keuken.

Wat is Fragranit

Fragranit+ bestaat voor 80% uit natuurlijke kwarts afkomstig van een hoog kwalitatieve steengroeve uit het Zwarte Woud en 20% kunsthars welke door toevoeging van kleurpigmenten tot een decoratief geheel gevormd worden. Fragranit+ is het vierde hardste materiaal wereldwijd na diamant, robijn en topaas. Het is breukbestendig, slijtvast maar ook ongevoelig voor krassen, koude en hitte tot 280į C.

Franke Fragranit spoelbak
Franke

Sterk spul

Met fijnere granietdeeltjes en een geoptimaliseerde consistentie van de composiethars voor een gladder oppervlak is dit superieure materiaal vuil- en vlekafstotend en dus nog hygiŽnischer. Het granietzand wordt op 600į C in de verbrandingsoven gekleurd waardoor het niet enkel kleurvast en lichtbestendig is, maar tevens ook bestand tegen de in het huishouden gewoonlijk gebruikte zuren en vuil.

Franke Fragranit spoelbak
Franke

Sanitized

Keukens kunnen kritieke omgevingen zijn voor de verspreiding van bacteriŽn en vereisen dan ook speciale aandacht voor hygiŽne. Op onbeschermde oppervlakken kunnen bacteriŽn zich om de 20 minuten vermenigvuldigen en zo de hygiŽne negatief beÔnvloeden. De geÔntegreerde Sanitized-hygiŽnefunctie in de Fragranit spoelbakken helpt het oppervlak schoon te houden en zorgt tevens voor een duurzame bescherming van de spoelbak. Het is geen vervanging voor de normale reiniging, maar helpt wel om oppervlakken bacterievrij te houden. Tests hebben aangetoond dat met Sanitized behandeld Fragranit de groei van bacteriŽn en microben met 99% vermindert. Sanitized helpt het oppervlak van de spoeltafel hygiŽnisch te houden en beschermt het tegen de groei van bacteriŽn en microben na en tussen schoonmaakbeurten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo