Algemeen

Spira geeft een brievenbus weg

Spira geeft een brievenbus weg
Dit jaar wordt de vijftigste editie van Batibouw gevierd en Spira viert mee. Het bedrijf staat immers al van in het prille begin – in 1960 – op Batibouw en is daarmee één van de drie enige exposanten die dit kunnen zeggen. Ter gelegenheid van Spira's vijftigste deelname aan de Belgische bouwbeurs, organiseert het bedrijf een nationale wedstrijd waarbij de gelukkige winnaar een brievenbus ter waarde van €1000 ontvangt! Verder worden er ook twintig gepersonaliseerde inox huisnummers weggegeven!

Spira/Inoxcenter staat bekend om haar stijlvolle, kwalitatieve inox brievenbussen in origineel design en met de hand gemaakt.

Het gamma van Spira/Inoxcenter is elegant, speels en modern. Bovendien kan het materiaal inox nooit teleurstellen: het is sterk, roestvrij en men kan er alle kanten mee uit. Klanten kunnen haast al hun voorkeuren qua vorm en afmetingen verwezenlijkt zien.

Deelnemen aan de wedstrijd kan via de Spira-website www.spira.be en dIt tot 15 maart 2009. Eind maart zullen de winnaars worden bekend gemaakt.
Build for Life