Interieur

Spectaculair nieuw interieur voor Corio Vastgoed in Utrecht

Recent heeft Verwol haar werkzaamheden in het nieuwe hoofdkantoor van Corio Nederland B.V. in Utrecht afgerond. Verwol Projectafbouw leverde en plaatste op de 4 verdiepingen de systeemwanden, systeemplafonds, maatwerk meubilair, een luxe binnentrap en alle afwerkingen aan wanden ,vloer en plafonds.. Het nieuwe interieur kenmerkt zicht door het gebruik van verschillende opvallende kleuren en detaillering van hoogstaand niveau.

Bouwkundig

Op bouwkundig gebied zijn er verschillende werkzaamheden verricht en vervaardigd. Eyecatcher is de trap die tussen elke verdieping loopt. Deze trap met stalen onderstel is voorzien van een glazen balustrade en massief houten treden die afgewerkt zijn met een RVS strip.



Wanden en plafond

In het gehele pand is het Verwol Clearvision 100 wandsysteem toegepast. Bijzonder aan de Clearvision glaswanden voor dit project is dat in alle kamers 1 zijde van de panelen is gestoffeerd en aan de andere zijde een dressoir is geïntegreerd. Dit is precisie werk wat goed is uitgevoerd en daardoor een hoge esthetische waarde haalt. Verder is de Verwol Alu-kaderdeur toegepast in het werk, deze haalt een hogere dB waarde dan een standaard glasdeur maar blijft zijn transparantie behouden. Op een aantal plaatsen in het pand zijn er schuifdeuren toegepast. Het plafond op alle verdiepingen is verfraaid met stalen plafond eilanden welke het interieur een strak en stoer uiterlijk geven.



Interieur

Op iedere verdieping in de kern is een pantry met tafel geplaatst in verschillende kleurenthema’s ter herkenning in het pand. Deze pantry’s ook wel blobs genoemd zijn allemaal gekleurd in mat-groen, geel, paars en blauw en gebouwd in een kubus vorm. In de blob zit heel veel maatwerk, verschillende afwerkingen met glas, stof of andere materialen en zo zit er bijvoorbeeld ook een verhoogde plint in waardoor het net lijkt of de blob zweeft waardoor het een nog hogere esthetische waarde haalt. Zo zijn er ook op elke hoek van het pand zithoeken gemonteerd waar overlegd kan worden.



Verwol

Verwol heeft zowel de bouwkundige werkzaamheden als de volledige coördinatie op zich genomen en heeft ervoor gezorgd dat dit pand in zeer korte tijd opgeleverd kon worden. Snel schakelen , knowhow, en aanpakken zijn trefwoorden die bij dit project zeker van toepassing waren.