Algemeen

Snelverhardende Omnimix al na drie uur betegelbaar

Omnicol Nederland blijft professionele gebruikers verrassen met haar productinnovaties. Omnimix 90 GR is een mortel op cementbasis, geschikt voor de afwerking van zowel cement- als gipsondergronden, binnen en buiten. De mortel is snelverhardend en al na drie tot vier uur betegelbaar. Omnimix is daardoor dé oplossing voor renovatieprojecten waar een snelle oplevering vereist is.

Omnimix 90 GR is een cementmortel die zich makkelijk laat verwerken. Dat maakt het product zeer geschikt voor het egaliseren van grotere oneffenheden in wanden en vloeren die daarna van tegelwerk worden voorzien. Aannemers, stucadoors en tegelzetters kunnen Omnimix 90 GR gebruiken voor het repareren en uitvlakken van zowel verharde cement en kalkpleisterlagen als van betonwanden, kalkzandsteen, cellenbeton, metselwerk en beschadigde cementpleisters. Door de speciale samenstelling is het product ook toe te passen op gipsachtige ondergronden, zoals gipspleisterlagen en gipsblokken. Deze toepassings-mogelijkheden maken Omnimix 90 GR tot een multi-inzetbare mortel. Mede door de snelle droogtijd is het product ideaal voor renovatiewerkzaamheden.

Vloeren

Ook voor het uitvullen en bijwerken van scheuren en beschadigingen in vloeren is Omnimix 90 GR een goede keuze. Het is tevens geschikt voor hellende ondergronden, het maken van vloeren op afschot en het uitvlakken en bijwerken van trappen. Gebruikers verwerken het product op cement- en anhydriet dekvloeren, gietasfalt en beton. Het is geschikt voor vloerverwarming.

Omnicol

Omnicol Nederland bv is marktleider in de Benelux op het gebied van professionele tegellijmen en afbouwproducten. Omnicol onderscheidt zich door haar klanten vergaande service en garantie te bieden. Na het afleveren van de producten begint de overige dienstverlening van Omnicol. Omnicol adviseert en informeert de professionele gebruiker op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en begeleidt hem tijdens het bouwproject. Meer informatie op www.omnicol.info.
Build for Life