Keukens

Smeg droomkeuken in augmented reality

Smeg droomkeuken in augmented reality
Vergeet een speciale bril of ultra-gesofisticeerde infrastructuur: een smartphone is alles wat je nodig hebt om jouw vernieuwde keuken te visualiseren, uitgerust met verschillende toestellen van Smeg. Dankzij de Smeg AR app, overigens een 100% Belgische app, kan je een nieuwe koelkast, broodrooster, blender, enzovoort in jouw eigen, bestaande keuken neerzetten en het resultaat alvast bekijken.

Smeg droomkeuken in augmented reality

Een superhandige tool voor de twijfelaars onder ons

De Smeg AR (= Augmented Reality) app is al een paar maanden beschikbaar voor grote apparaten, maar is nu ook ontwikkeld voor de kleine keukentoestellen van Smeg, en is beschikbaar zowel op de App Store als op Google Play. Het principe is eenvoudig: de gebruiker kiest een toestel uit het uit het Smeg-assortiment. Daarna scant men het gewenste oppervlak en wordt het Smeg-toestel in 3D in de omgeving van de gebruiker geplaatst. De kleur en het model instant gewijzigd worden, zodat de gebruiker zijn droominterieur kan creëren. Zodra het gewenste toestel er staat, kan de gebruiker niet alleen een schermafbeelding maken, maar kan hij ook het overzicht per mail naar zichzelf doorsturen en meer informatie over het (de) product(en) ontvangen. De app in video.


Een doeltreffend tool voor onze dealers

De Smeg AR app is natuurlijk ideaal om de gebruiker te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur in zijn eigen omgeving. Maar de tool stelt retailers ook in staat om het Smeg-assortiment op een dynamische en innovatieve manier te presenteren aan klanten.

Smeg droomkeuken in augmented reality

Een limited edition Coca-Cola X Smeg

"I'd Like to Buy the World a Coke", generaties die geboren zijn na de iconische Coca-Cola TV-spot zullen de referentie zeker ook snappen. De spot, gecreëerd in 1971 op een heuvel in Italië, roept de associatie op met vrijheid, eenheid en harmonie. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van dit iconisch moment heeft Coca-Cola samen met 30 andere merken de “1971 Unity Collection” gelanceerd, dat verwijst naar een tijdperk dat nog nooit eerder vertoond is.

"I'd Like to Buy the World a Coke" … and put it in a Smeg fridge.

Smeg is, als expert in het combineren van iconisch design met een eigentijdse stijl, de uitdaging aangegaan om samen met Coca-Cola een limited edition Smeg FAB28 koelkast te ontwerpen in de kleuren van de "1971 Unity Collection". Twee gerenommeerde merken bundelen hun krachten om ons te herinneren aan harmonie en vrede... What’s not to love?

Smeg droomkeuken in augmented reality

Ook interessant