Algemeen

Sigma ondersteunt tentoonstelling 'Dit is onze Aarde'

Sigma ondersteunt tentoonstelling `Dit is onze Aarde`
Verfproducent Sigma Coatings levert verf voor de internationale tentoonstelling ‘Dit is onze Aarde’. Met deze sponsoring onderstreept Sigma zijn engagement om voortdurend ecologisch verantwoorde producten te ontwikkelen. Duurzaamheid en de impact van de mens op de aarde is an ook het thema van de tentoonstelling.

Als producent en ontwikkelaar van innovatieve verfproducten schaart Sigma zich volledig achter het bewustmakingsproces dat de tentoonstelling nastreeft. Duurzaamheid, gezondheid en milieu spelen al langer dan vandaag een cruciale rol in de ontwikkeling van Sigma-producten.

“We moesten dus niet lang twijfelen om voor dit project onze steun toe te zeggen”, zegt Ann Heylen van Sigma. “Ecologie is een absolute basispijler van onze visie op ondernemen. Zo hebben wij in ons gamma verven met het laagste solventgehalte, verven met een fotokatalytische, luchtzuiverende werking en brengen we sinds kort een Ecolabel op de markt. Bovendien werken we nu volop aan een programma ter bevordering van afvalrecuperatie bij schilders.”

De tentoonstelling loopt van 18 oktober tot 26 april 2009 in Tour & Taxis in Brussel. ‘Dit is onze Aarde’ is een interactieve reis die de menselijke impact op de regenwouden, de oceanen, de poolkappen, kortom alle natuurlijke rijkdommen via allerlei doe-elementen en zelfs de inbreng van kunstenaars aan de kaak stelt.

Sigma Coatings is een merk van PPG

Het in Pittsburgh gevestigde PPG is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, ‘specialty materials’, glas en glasvezel. De organisatie heeft meer dan 150 productielocaties en gelieerde vennootschappen en is actief in meer dan 60 landen. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com
Build for Life