Interieur

Sierradiatoren in het hele huis

Sierradiatoren zijn al langer een vaste waarde in de hal en de badkamer. Dankzij nieuwe materialen en vormen en de volledige afwezigheid van ontsierende details, veroveren ze nu ook de andere woonruimtes. Voor een totaalinrichting in dezelfde stijl breidde Radson de bestaande verticale Kos- en Faroradiatoren uit met twee horizontale modellen. Kos is een strakke designradiator met een vlakke voorplaat. Faro heeft een geprofileerder voorplaat en oogt daardoor gestileerder. Met de gebogen zijpanelen – een gemeenschappelijke designtrek – speelt Radson in op de internationale trend naar een strakke maar tegelijk zachte vormgeving.

De horizontale Kos en Faro bestaan in hoogtes die variëren van 400 tot 900 mm en lengtes van 450 tot 1.950 mm. De verschillende afmetingen laten toe om ze overal in huis te integreren, van de keuken tot de badkamer.

M’as-tu-vu
Vu is een nieuwe radiatorencollectie ontworpen door Massimo Iosa Ghini. De radiator is samengesteld uit een stalen plaat, en beschikbaar in een enkele, dubbele of tripel versie. Qua kleuren zijn er naast wit nog tweehonderd andere mogelijkheden.

Internationaal bekroond
Vasco toont Arche, een radiator die internationaal al meermaals werd bekroond. Na de Design Plus Award werd de radiator ook geselecteerd voor Design in Belgium after 2000 en de Henry van de Velde Prijs in de categorie Beste Product. Deze minimalistische buisradiatoren blinken niet enkel uit door de elegante thermostaatkop. De naadloze verbinding van de buisovergangen maakt ze ook tot een technologisch hoogstandje. De drie types - een badkamerradiator, een verticale radiator met verticale buizen en een horizontale radiator met verticale buizen - zijn verkrijgbaar in diverse maten en meer dan driehonderd kleuren.

In het Carrégamma zijn er aanvullingen. De serie, die nu al bestaat in verticale en horizontale modellen, in een halfrond hoekmodel en een uitvoering speciaal voor de badkamer, wordt vervolledigd met diverse accessoires zoals vierkante knoppen, een strakke vierkante handdoekbeugel en een spiegel. Voor de kwart- en de halfronde uitvoeringen komen daar nog een matglazen tablet bij met ophangingen in chroom, en een aluminium mat verchroomde handdoekbeugel.