Architectuur

Seminar Sustainability in Architecture in Boekarest

Een seminar over Duurzaam Bouwen in Roemenië waar u kansen ontdekt en inspiratie opdoet. Verken de Roemeense markt, ontdek oplossingen van andere organisaties, leer van ervaringen en inventiteit. Laat u buiten Nederland inspireren!

SenterNovem en de Nederlandse Ambassade in Boekarest organiseren gezamenlijk het seminar ‘Duurzaam Bouwen in Roemenië’. Uitgenodigd worden Roemeense professionals uit het bedrijfsleven, de energiesector, bouwsector, financiële instellingen en verschillende Roemeense ministeries en agentschappen.

Het seminar biedt u:
• Inspirerende voorbeelden op het gebied van Duurzame architectuur.
• Verrassende samenwerkingscombinaties tussen Nederland en Roemenië op het gebied van duurzaam bouwen.
• Informatie over bruikbare financiële instrumenten.
• Ontmoet toekomstige samenwerkingspartners.

Het seminar vindt gelijktijdig plaats met de Construct Expo - Antreprenor beurs te Boekarest. Deze grote beurs is gericht op bouwmaterialen en systemen en kende het afgelopen jaar een behoorlijke groei. Onderaan deze uitnodiging vindt u een link voor meer informatie over de beurs. Deze beurs is op loopafstand van het seminar, dus u kunt er voor kiezen een bezoek te combineren.

Wilt u ontdekken welke kansen er voor u in Roemenië zijn?

Bedrijven op het gebied van duurzaam bouwen, energiebesparing en energie-efficiency en met interesse in Roemenië worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan het seminar. Indien gewenst is er de kans een kleine informatiestand in te richten en op basis van uw aanmelding kunnen korte kennismakingsgesprekken met lokale partijen worden ingepland. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden, reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Wanneer: 4 maart 2009 in Boekarest

Aanmelden kan tot 20 februari.

Meer informatie en aanmelding:
Willem Jaspers,
tel. +31 (0)46 420 2274
email: w.jaspers@senternovem.nl