Algemeen

Schrijnwerkers en Schilders verzamelen in Park Molenheide

Op zondag 15 mei verzamelen 500 Vlaamse Schrijnwerkers en Schilders in het Park Molenheide te Houthalen-Helchteren. Zij zijn daar op uitnodiging van hun beroepsorganisatie CONFEDERATIE BOUW die voor haar leden een groots opgezet familie-evenement organiseert.

Het gebeuren start om 12u00 met verschillende activiteiten zoals, Paintball, Quadrijden, minigolf, avontuurlijke zoektocht, rodeostier, schietstand, maar er zijn ook Vlaamse spelen, zoals een kegelbaan, bierpulschuiven, hoefijzerwerpen en stuifvogel. Ook aan de allerkleinste werd gedacht met een springkasteel, grote speeltuinen, schminkstand, enz.

Alle activiteiten draaien rond het thema country- & western. De basislocatie is dan ook een heus country- & westerndorp met ranch, jail, saloon, .. . dat speciaal werd opgebouwd en aangekleed voor deze familiedag.

Hoogtepunt van de dag is een grote luxe BBQ in het cowboydorp. De deelnemers mogen dan de familieman bij uitstek verwachten, met name Jean Marie Pfaff die de barbecue zal openen. De Barbecue wordt opgeluisterd door een live country- and westernband.

Tijdens de dag kunnen de deelnemers nog kennismaken met de Fix Al Angels, de nieuwste bedrijfsvoertuigen voor de sector en kunnen diverse ballonvluchten gewonnen worden.
Build for Life