Bedrijfsnieuws

Samenwerking Natuursteen Holland en Beltrami

De Belgische natuursteengroothandel Beltrami en haar Nederlandse collega Natuursteen Holland hebben besloten om een alliantie te vormen. Dit houdt in dat zij vanaf einde mei 2008 de krachten gaan bundelen op gebied van assortiment en logistiek.

Deze verregaande samenwerking zal leiden tot een groter aanbod en een nog betere service voor de professionele klanten in de Benelux. Deze alliantie versterkt de positie van beide bedrijven qua inkoop en voorraad. Logistiek zal deze combinatie over een ruim en specifiek wagenpark beschikken dat garant staat voor een snelle en correcte levering. De persoonlijke benadering die bij beide firma’s hoog in het vaandel staat, zal nog verder uitgebouwd gaan worden.

Natuursteen Holland en Beltrami blijven zelfstandige ondernemingen met een gezamelijke omzet van ruim 40 miljoen EUR en bijna honderd medewerkers. De officiële start en ondertekening van dit akkoord gebeurt op vrijdag 23 mei 2008 te Gasselte (NL) tijden de open dagen naar aanleiding van 30 jaar Natuursteen Holland.
Build for Life